LET’S PLAY!

Press Play Group is in 2021 opgericht door Jip van Krieken en Niels van Helvoort. Zij hebben met deze group een combinatie van kennis en passie bij elkaar gebracht.

Press Play Group bestaat uit drie hoofdactiviteiten. Te weten; audiovisueel, events en de djproducer.school.
Deze activiteiten komen voort uit drie losse bedrijven.

Merheim Audiovisueel is al ruim 40 jaar een begrip in Boxtel en omstreken. Vele opdrachten in beeld, licht en geluid zijn door Merheim met succes afgerond. Zowel voor vaste installaties als tijdelijke oplossingen. In 2020 is Merheim Audiovisueel overgenomen en ondergebracht bij Press Play Group. Daar waar in het begin de naam Merheim nog werd gebruikt is deze inmiddels volledig geïntegreerd in de nieuwe organisatie. Maar de kwaliteit, kennis en gedrevenheid bij opdrachten voor installaties en verhuur zijn gebleven. Tevens zijn ook de vaste leveranciers van kwalitatieve producten meegegaan in de overname. 

Press Play is een jonger bedrijf welke gevestigd was in ‘s-Hertogenbosch. Vanaf de Tramkade in Den Bosch werden verschillende creatieve en muzikale conceptent tot leven gewekt en uitgevoerd. Van pubquiz tot het bekende Kids DJ Team. Sinds de overname door Press Play Group is deze afdeling binnen het bedrijf zich gaan richten op het organiseren van evenementen. Bekende concepten als het Beach Break Festival en Elluf Elluf Weekend zijn publiekstrekkers geworden in Boxtel en omstreken. Maar ook voor de organisatie van zowel zakelijke als prive events maakt het team van Press Play zich sterk. 

djproducer.school werd al in 2019 overgenomen. Het toen al zeer succesvolle concept met muziekworkshops voor jong en oud heeft sindsdien een aardige ontwikkeling doorgemaakt. Zowel nationaal als internationaal worden in het onderwijs, bedrijfsleven en op vakantieparken dj- en beatmaking workshops gegeven. Deze workshops hebben naast een educatief karakter ook een hele hoge entertainment waarde. Met een grote groep muzikale professionals promoten we zo het muzikale culturele erfgoed van Nederland!

 

Press Play Group is een jong en energiek bedrijf welke altijd op zoek is naar uitdagingen. 
Daarbij willen we met het enthousiasme dat we hebben voor onze vakgebieden, anderen tot hulp zijn. Of dat nu gaat over het opleveren van een strakke audiovisuele installatie, een piekfijn uitgevoerde show, een energiek evenement of een grootse muziekworkshop.

PRESS PLAY, START THE EXPERIENCE!

NEEM CONTACT OP