• AV SPECIALISTEN
  • VOORUITSTREVEND
  • TOEKOMSTBESTENDIG
  • HOGE BELEVINGSWAARDE
  • AV SPECIALISTEN
  • VOORUITSTREVEND
  • TOEKOMSTBESTENDIG
  • HOGE BELEVINGSWAARDE

PRAAT BOXTEL

Deze lokale talkshow maakt gebruik van headsets en een klein audio systeem voor het aanwezige publiek. De opnames worden opgenomen om later in een podcast te verwerken. Daarnaast worden de presentaties op een groot E-screen afgespeeld. 

BRUILOFT AUKJE EN LUUK

Een prachtige locatie moet mooi blijven, ook na de inzet van techniek. Bij deze bruiloft maakten we gebruik van subtiele verlichting in de tuin, een onopvallende geluidsset tijdens de ceremonie en een spectaculaire setup tijdens het avondfeest.

BEACH BREAK FESTIVAL

Al 11 edities lang is Press Play verantwoordelijk voor de gehele technische invulling van dit mooie festival. Twee stages worden voorzien van beeld, licht, geluid en special FX. Het terrein krijgt een stroom infrastructuur en belangrijke posities krijgen noodverlichting.

WINKELCENTRUM OOSTERHOF

Het winkelcentrum in Boxtel Oost heeft een knappe renovatie achter de rug. Een belangrijk onderdeel van het winkelgenot is natuurlijk de muziek die op de achtergrond te horen is. Wij installeerden een 100V audio systeem van Bosch welke gemakkelijk met een app te bedienen is. Het systeem is tevens voorbereid op spraak en zang. Ideaal voor feestelijke gelegenheden.

NIEUW DUURZAAM WSD PAND

Op een werklocatie als bij de WSD komen veel aspecten aan bod die audiovisuele middelen nodig hebben. Wij zijn betrokken bij het gehele traject. Zo voorzien wij het bedrijfsrestaurant van een 100V geluidssysteem. Komen in alle kantoren E-screens van Legamaster te hangen waarop in het netwerk gewerkt kan worden en draadloos gestreamd vanaf verschillende devices. De grote vergaderruimte is de kers op de taart met een bedieningssysteem van Ecler.

HUIZE BERGEN

Vergaderen op een andere locatie dan de eigen werkplek is de nieuwe standaard. En daarom moeten al deze locaties voorzien worden van communicatiemiddelen waarop o.a. hybride vergaderd kan worden. Bij Huize Bergen heeft Press Play alle vergaderruimtes voorzien van (mobiele) schermen. Daar waar nodig werden E-screens geïnstalleerd om de vergaderingen nog beter te ondersteunen.

WIJ WERKEN VOOR