• EVENEMENTEN
  • AFSCHEID NEMEN
  • PRESENTATIES
  • BEURZEN EN STANDS
  • EVENEMENTEN
  • AFSCHEID NEMEN
  • PRESENTATIES
  • BEURZEN EN STANDS

Uw activiteit tot in de puntjes geregeld? Bij ons bent u aan het juiste adres. Techniek is steeds vaker een essentieel onderdeel dat komt kijken bij de uitvoering van verschillende producties.

Of het nu gaat om afscheid nemen van uw dierbare in een kleine setting of juist het vieren van het leven tijdens een groot publieksevenement, wij kunnen u er bij helpen.

Press Play heeft ervaring bij het leveren van audiovisuele techniek bij de volgende activiteiten: bedrijfsfeest, (jaar)vergadering, productpresentatie, conferentie, open dag, herdenkingsdienst, publieke evenementen, theatertechniek, beurzen en broadcast. 

Bent u van plan iets van het bovenstaande of soortgelijk te organiseren, neem dan zeker contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Bij Press Play blijven we continu investeren in producten waarmee we onze diensten kunnen versterken. Hierdoor kunnen we op veel facetten van producties tot uw dienst zijn.

Verlichting: het uitlichten van een groot orkest, uw podium een festival uitstraling geven, een tuinpark in romantische sferen brengen of sprekers in de spotlight zetten tijdens een uitzending. Met ons uitgebreide assortiment aan verlichting hebben we altijd een passende oplossing voor uw wensen.

Geluid: vaak valt geluid pas op als het niet goed is. Wij zorgen er juist voor dat geluid opvalt omdat het heel goed is. Als importeur van Audio Performance zijn we al vele jaren verantwoordelijk voor het beste geluid van Nederland. Of dat nu bij een vergadering is of juist tijdens een groots optreden.

Beeld: dit is niet meer weg te denken in de huidige wereld. Weergaven van presentaties of je podium er uit laten springen met te gekke visuals. De mooiste foto’s tijdens een herdenkingsdienst of de juiste informatie verstrekken voor de gasten. Met beeld is heel veel mogelijk. Wij zorgen voor de aansturing, opnamen en distributie van uw visuele opdrachten.

Overig: naast de drie ‘standaard’ factoren in de audiovisuele techniek bent u bij ons ook aan het juiste adres voor Special Effects, Podia en truss. 

Zijn deze producten wat u zoekt, of mist u juist nog iets? Neem dan snel contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

WIJ WERKEN VOOR